CATIA V5 kurs - plan rada, cijene i sertifikacija

Kurs je prilagođen ljudima koji se još uvijek nisu susretali sa ovim programom, ali i onima koji posjeduju znanja u nekom drugom CAD/CAM programu.
Nakon završetka kursa i položenog završnog ispita ostvarujete pravo na BESPLATAN SERTIFIKAT.

CATIA V5 kurs

Ovaj kurs Vam pruža šansu da osnove Catia V5, koje ste vjerovatno naučili na fakultetu ili samostalno još više proširite, kako bi na kraju ove obuke postali još više interesatni svima onima koji trebaju projekte uradjene u ovom programu. Naravno kurs će biti prilagođen i onima koji se još uvijek nisu susretali sa ovim programom, ali i onima koji posjeduju znanja u nekom drugom CAD/CAM programu kao što su Solidworks, ArchiCad, AutoCAD i sl.

Plan rada u pripremi

Muškarac projektuje u Catia V5 programu.

Cijene kurseva

U zavisnosti od broja časova i broja polaznika cijene su različite za različite vrste obuke. U tabeli ispod možete pogledati tačne cijene za svaku vrstu obuke.

Svim polaznicima smo omogućili i plaćanje na 2 jednake rate od kojih se prva uplaćuje na početku, a druga će biti na polovini kursa.

Vrsta obuke Broj časova Cijena
28 400 KM
20 500 KM

Nudimo popuste za vjerne polaznike koji nakon nekog završenog kursa i sledeći upišu kod nas. Takođe, nudimo Vam mogućnost grupnog popusta ukoliko neki kurs upišete sa nekim od svojih prijatelja, poznanika ili članova porodice.

Testiranje i sertifikacija

Svi polaznici koji kod nas završe kurs imaju besplatno testiranje njihovog znanja. Ukoliko polože test imaju i besplatnu sertifikaciju. Prolaznost na prvom testu je 90%, što nam je za pohvalu. Potrebno je samo da radite i da se trudite i rezultati će stići sami od sebe.

Testiranje

Testiranje se vrši tako što polaznici dobiju zadatak koji treba da završe u dogovorenom roku. Nakon dostavljanja zadatka, predavač će izvršiti procjenu kvaliteta završnog rada.

Sertifikacija

Ukoliko polaznik uspješno završi završni rad, stiče pravo na besplatan sertifikat koji će mu se dostaviti u dogovorenom roku.

Prijava na kurs

Možete se prijaviti na kurs i putem kontakt telefona: +387 66 442 248 ili popunjavanje forme ispod.

Često postavljana pitanja

Kurs je prilagođen i onima koji se još uvijek nisu susretali sa ovim programom, ali i onima koji posjeduju znanja u nekom drugom CAD/CAM programu kao što su Solidworks, ArchiCad, AutoCAD i sl.
Koristi se za dizajniranje, projektovanje, simulaciju, analizu i proizvodnju u različitim industrijama, uključujući avio-industriju, automobilsku industriju, brodogradnju, robu široke potrošnje i industrijske mašine. Izuzetno snažan geometrijski modeler, intuitivno korisničko okruženje, veliki broj specijalizovanih i integrisanih aplikacija uz koncept modularnosti, omogućuju efikasnost, multi disciplinarnost i pokrivenost svih faza razvoja proizvoda.
Svi naši polaznici će dobiti materijale za učenje, a naši predavači će Vam biti dostupni putem e-mail kontakta da Vam pomognu i daju sugestije gdje griješite. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku na sve Vaše upite.
Većinom će biti u poslijepodnevnim časovima, njih ćemo na osnovu želja i potreba većine polaznika nakon konsultacija sa svim polaznicima odrediti za grupnu i online obuku, dok će se termin individualne obuke u potpunosti prilagoditi polazniku.
Kontakt sa nama možete ostvari telefonom (+387 66 442 248), email-om ([email protected]), popunjavanjem kontakt forme na OVOM LINKU ili lično dolaskom na našoj adresi (Gavre Vučkovića br. 4, u sklopu Jevrejskog Kulturnog Centra, Banja Luka).

CATIA V5 kurs

CATIA V5 je vodeći svetski CAD/CAM/CAE programski paket. Proizvod je francuske kompanije Dassault Systems. Koristi se za dizajniranje, projektovanje, simulaciju, analizu i proizvodnju u različitim industrijama, uključujući avio-industriju, automobilsku industriju, brodogradnju, robu široke potrošnje i industrijske mašine. Izuzetno snažan geometrijski modeler, intuitivno korisničko okruženje, veliki broj specijalizovanih i integrisanih aplikacija uz koncept modularnosti, omogućuju efikasnost, multi disciplinarnost i pokrivenost svih faza razvoja proizvoda. Dostupna je u dvije verzije, odnosno platforme: V5 i 3DEXPERIENCE.

CATIA je najzastupljenija u automobilskoj i vazduhoplovnoj industriji. Koriste je najveće i najpoznatije svetske kompanije i njihovi kooperanti. Osim u velikim kompanijama, CATIA se koristi i u brojnim malim i srednjim preduzećima koja imaju potrebu za vrhunskim projektantskim alatom.

Ovaj kurs Vam pruža šansu da osnove Catia V5, koje ste vjerovatno naučili na fakultetu ili samostalno još više proširite, kako bi na kraju ove obuke postali još više interesatni svima onima koji trebaju projekte uradjene u ovom programu. Naravno kurs će biti prilagođen i onima koji se još uvijek nisu susretali sa ovim programom, ali i onima koji posjeduju znanja u nekom drugom CAD/CAM programu kao što su Solidworks, ArchiCad, AutoCAD i sl.

Ukoliko budete trebali još podataka o našim obukama, stojimo Vam na raspolaganju.

Vrste obuke

Grupna obuka

Osnovna prednost ovog vida obuke je grupna atmosfera koju pojedinci trebaju da bi ih ona podstakla na neki rad (npr. neki od nas nemaju motivaciju za trening kod kuće, ali kada odemo u teretanu i vidimo kako drugi treniraju onda i mi dobijemo motivaciju), zanimljivije je (uvijek je neko raspoložen za neku zabavu, neko smiješno pitanje ili pitanje kojeg se Vi možda ne bi sjetili u datom trenutku, konstataciju…), širi je krug informacija (više ljudi = više informacija, što nam može pomoći u praćenju najnovijih trendova, završetku nekog zadatka, otkrivanju vlastitih pogrešaka, ali i učenju na tuđim itd).

Individualna obuka

Sva pažnja i vrijeme predavača je posvećeno samo Vama, brže učite, predavač se može prilagoditi Vašem nivou znanja čime znatno štedite vrijeme i novac, imate mogućnost uticaja na plan i program rada, tj. birate samo one teme koje Vas interesuju, na osnovu izabranih tema ostavljate mogućnost nama da Vam dodijelimo predavača koji je ekspert za te oblasti. Na prvi pogled ovo je skuplja obuka, ali je u stvari jeftinija za ljude kojima ove prednosti znače za brži napredak i bolje usvajanje znanja.