Sertifikat poznavanja rada na računaru

Znanje je bitnije od papira

Nakon zavšetke nekog od naših kurseva Vi ćete imati oboje. Nećemo Vas lagati da su Vam u današnjem društvu zasnovanom na znanju dovoljni samo papiri kako bi postali dio neke ozbiljne kompanije.

Mnogi će se zapitati čemu onda sertifikat (certifikat) služi? Stvar izgleda ovako, kompanije i državne institucije organizuju konkurse za posao na koje se ponekad javlja i nekoliko stotina ljudi tako da oni koji obavljaju proces zapošljavanja često nemaju vremena da obave razgovor sa svima, već među dostavljenim podacima traže informacije tj. dokaze njihovog znanja, tako da one koji nemaju nikakav dokaz o poznavanju rada na računaru automatski eliminišu u prvom krugu selekcije.

Ovo je razlog zbog kojeg i oni koji su neko znanje stekli samostalnim učenjem žele da to znanje dokumentuju, to jest, treba im neka potvrda toga znanja. Mi im to i omogućavamo kroz testiranja iz osnova računarske pismenosti koje uključuje:

  • testiranje iz poznavanja Windows okruženja,
  • testiranje poznavanja programa iz Microsoft Offica: Word-a, Excel-a, PowerPoint-a, Access Outlook-a i Interneta.

U slučaju da oni koji su svoje znanje stekli samostalno ili na nekom kursu na kraju kojeg nije bila nikakva potrvda njihovog znanja, nisu sigurni u uspješno polaganja ispita, za njih organizujemo ubrzani kurs sa našim iskusnim predavačima koji na osnovu Vašeg trenutnog znanja prave plan i program za sticanje znanja potrebnog za polaganje testa ili Vam ukoliko želite samostalno da se pripremite za polaganje ovog ispita besplatno obezbjedjuju najkvalitetniju i najrelevatniju literaturu za to.

Izdavanje sertifikata naplaćuje se 100 KM nakon položenog ispita, naravno ovo se ne odnosi na one koji su u našoj školi programiranja završili kurs iz razloga što im on ulazi u cijenu kursa.

Ukoliko budete trebali još podataka o našim obukama, stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt sa nama možete ostvari telefonom (+387 66 442 248), email-om ([email protected]), popunjavanjem kontakt forme na OVOM LINKU ili lično dolaskom na našoj adresi (Gavre Vučkovića br. 4, u sklopu Jevrejskog Kulturnog Centra, Banja Luka).