Kurs MS Office - plan rada, cijene i sertifikacija

U sklopu ovog dijela kursa naučiće Vas napredne mogućnosti Microsoft Worda, Microsoft Excel, PowerPoint i rad sa Email-om.
Nakon završetka kursa i položenog završnog ispita ostvarujete pravo na BESPLATAN SERTIFIKAT.

Kurs MS Office

U sklopu ovog dijela kursa naučiće Vas napredne mogućnosti Microsoft Worda, Microsoft Excel, PowerPoint i rad sa Email-om.

Sigurni smo da će Vam ova napredna obuka poznavanja MS Office-a pomoći da steknete sva znanja koja su Vam potrebna za Vaš poslovni i privatni život ili da ih dopunite uz naše predavače koji već godinama koriste ovaj alat u svom svakodnevnom radu.

Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje rada Windows operativnog sistema.

Plan rada:

Na ovom kursu ćete naučiti

  • Organizacija podataka u računaru
  • Microsoft Word (program za obradu teksta) – početni i napredni nivo
  • Microsoft Excel (program za tabelarne proračune) – početni i napredni nivo
  • PowerPoint (program za izradu internet prezentacija)
  • Rad sa email-om

Plan rada - PDF

Tri djevojke i dva mladića rade na računaru

Cijene kurseva

U zavisnosti od broja časova i broja polaznika cijene su različite za različite vrste obuke. U tabeli ispod možete pogledati tačne cijene za svaku vrstu obuke.

Svim polaznicima smo omogućili i plaćanje na 2 jednake rate od kojih se prva uplaćuje na početku, a druga će biti na polovini kursa.

Vrsta obuke Broj časova Cijena
20 190 KM
12 260 KM

Nudimo popuste za vjerne polaznike koji nakon nekog završenog kursa i sledeći upišu kod nas. Takođe, nudimo Vam mogućnost grupnog popusta ukoliko neki kurs upišete sa nekim od svojih prijatelja, poznanika ili članova porodice.

Testiranje i sertifikacija

Svi polaznici koji kod nas završe kurs imaju besplatno testiranje njihovog znanja. Ukoliko polože test imaju i besplatnu sertifikaciju. Prolaznost na prvom testu je 90%, što nam je za pohvalu. Potrebno je samo da radite i da se trudite i rezultati će stići sami od sebe.

Testiranje

Testiranje se vrši tako što polaznici dobiju zadatak koji treba da završe u dogovorenom roku. Nakon dostavljanja zadatka, predavač će izvršiti procjenu kvaliteta završnog rada.

Sertifikacija

Ukoliko polaznik uspješno završi završni rad, stiče pravo na besplatan sertifikat koji će mu se dostaviti u dogovorenom roku.

Prijava na kurs

Možete se prijaviti na kurs i putem kontakt telefona: +387 66 442 248 ili popunjavanje forme ispod.

Često postavljana pitanja

Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje rada Windows operativnog sistema. Ukoliko nemate osnovno poznavanje rada na računaru, možete upisati naš kurs "Poznavanje rada na računaru za početnike"
Prije upisa kursa web dizajna potrebna Vam je osnovna informatička pismenost. (Korištenje interneta, email-a i poznavanje Windows okruženja).
Naš napredni kurs pokriva je i poslovni kurs. Jer se na času obrađuju programi koje koristite na poslu. Ali ukoliko želite specifično da se nadogradite iz jednog segmenta, imamo i odvojene kurseve koji pokrivaju tu potražnju. Ako želite samo iz Excela da se nadogradite, upišite naš Kurs Excel ili ukoliko želite Access, imamo i Kurs Acess.
Svi naši polaznici će dobiti materijale za učenje, a naši predavači će Vam biti dostupni putem e-mail kontakta da Vam pomognu i daju sugestije gdje griješite. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku na sve Vaše upite.
Većinom će biti u poslijepodnevnim časovima, njih ćemo na osnovu želja i potreba većine polaznika nakon konsultacija sa svim polaznicima odrediti za grupnu i online obuku, dok će se termin individualne obuke u potpunosti prilagoditi polazniku.
Kontakt sa nama možete ostvari telefonom (+387 66 442 248), email-om ([email protected]), popunjavanjem kontakt forme na OVOM LINKU ili lično dolaskom na našoj adresi (Gavre Vučkovića br. 4, u sklopu Jevrejskog Kulturnog Centra, Banja Luka).

Šta sve učimo na kursu MS Office

U sklopu naprednog dijela ovog kursa naučiće Vas napredne mogućnosti Microsoft Worda i Microsoft Excela, koje će Vam olakšati Vaš poslovni i privatni život i koje će Vaš rad dići na jedan profesionalni nivo.

Morate da znate da je znanje Excel-a, Word-a uz poznavanje Engleskoj jezika danas i više nego neophodno kako za poslovni tako i za privatni život.

Takođe, obradićemo i alat PowerPoint za koji ste vjerovatno već čuli, a koji se koristi za pravljenje internet prezentacija. Veoma je bitno da naučite sve mogućnosti ovog programa jer će on biti slika Vaše profesionalnosti pred ljudima kojima ćete predstavljati neki svoj rad koristeći ovaj program. Među tim ljudima nerijetko će se nalaziti i Vaši šefovi zbog čega je bitno ostaviti dobar utisak, da bi kasnije dobili neko unapređenje i poslovni napredak. U njemu se mogu napraviti veoma zanimljive prezentacije upotrebom animacija, pozadinske muzike, raznoraznih efekata pomoću kojih naše radove činimo zanimljivim i bolje razumljivijim našim slušaocima.

Takođe veoma je bitno i da znate profesionalno koristiti svoj email jer je on takođe pokazatelj Vaše profesionalnosti, morate dobro znati organizovati svoj inbox jer ćete često imati po nekoliko stotina mejlova u inboxu koji će Vam otežavati pronalaženje onoga što tražite, bitno je da znate zaštiti svoj email od virusa, da ga znate pravilno gramatički napisati i da on sadrži Vaš potpis koji će sadržavati informacije koje će Vašim sagovornicima omogućiti da Vas kontaktiraju ili da pronađu dodatne informacije o Vama i na neki drugi način (broj telefona, adresu Vašeg sajta, adresu Vaših profila na društvenim mrežama i sl).

Sigurni smo da će Vam ova napredne obuke poznavanja MS Office-a pomoći da steknete sva znanja koja su Vam potrebna za Vaš poslovni i privatni život ili da ih dopunite uz naše predavače koji već godinama koriste ovaj alat u svom svakodnevnom radu.

Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje rada Windows operativnog sistema.

Vrste obuke

Grupna obuka

Osnovna prednost ovog vida obuke je grupna atmosfera koju pojedinci trebaju da bi ih ona podstakla na neki rad (npr. neki od nas nemaju motivaciju za trening kod kuće, ali kada odemo u teretanu i vidimo kako drugi treniraju onda i mi dobijemo motivaciju), zanimljivije je (uvijek je neko raspoložen za neku zabavu, neko smiješno pitanje ili pitanje kojeg se Vi možda ne bi sjetili u datom trenutku, konstataciju…), širi je krug informacija (više ljudi = više informacija, što nam može pomoći u praćenju najnovijih trendova, završetku nekog zadatka, otkrivanju vlastitih pogrešaka, ali i učenju na tuđim itd).

Individualna obuka

Sva pažnja i vrijeme predavača je posvećeno samo Vama, brže učite, predavač se može prilagoditi Vašem nivou znanja čime znatno štedite vrijeme i novac, imate mogućnost uticaja na plan i program rada, tj. birate samo one teme koje Vas interesuju, na osnovu izabranih tema ostavljate mogućnost nama da Vam dodijelimo predavača koji je ekspert za te oblasti. Na prvi pogled ovo je skuplja obuka, ali je u stvari jeftinija za ljude kojima ove prednosti znače za brži napredak i bolje usvajanje znanja.