Web dizajn programiranje - plan rada, cijene i sertifikacija

Kurs web programiranja (tj. web kodiranja) je namjenjen osobama koje su se susretale sa web dizajnom i žele unaprediti svoje znanje. Nakon završetka kursa i položenog završnog ispita ostvarujete pravo na BESPLATAN SERTIFIKAT.

Web dizajn programiranje (Web kodiranje)

U sklopu ovog kursa osposobićemo Vas kako samostalno da kreirate u potpunosti responzive prilagođen Web sajt (dobar izgled sajta nezavisno od uređaja koji koristimo za njegov pregled) koristeći Bootstrap 4 zajedno sa HTML, CSS-om.

Plan rada:

Na ovom kursu ćete naučiti

  • Uvod u Bootstrap
  • Layout
  • Content
  • Komponente Bootstrap-a
  • Korisne dodatke
Plan rada - PDF Primjer sajta

Primjer sajta

slika

Cijene kurseva

U zavisnosti od broja časova i broja polaznika cijene su različite za različite vrste obuke. U tabeli ispod možete pogledati tačne cijene za svaku vrstu obuke.

Svim polaznicima smo omogućili i plaćanje na 2 jednake rate od kojih se prva uplaćuje na početku, a druga će biti na polovini kursa.

Vrsta obuke Broj časova Cijena
24 260 KM
20 480 KM

Nudimo popuste za vjerne polaznike koji nakon nekog završenog kursa i sledeći upišu kod nas. Takođe, nudimo Vam mogućnost grupnog popusta ukoliko neki kurs upišete sa nekim od svojih prijatelja, poznanika ili članova porodice.

Testiranje i sertifikacija

Svi polaznici koji kod nas završe kurs imaju besplatno testiranje njihovog znanja. Ukoliko polože test imaju i besplatnu sertifikaciju. Prolaznost na prvom testu je 90%, što nam je za pohvalu. Potrebno je samo da radite i da se trudite i rezultati će stići sami od sebe.

Testiranje

Testiranje se vrši tako što polaznici dobiju zadatak koji treba da završe u dogovorenom roku. Nakon dostavljanja zadatka, predavač će izvršiti procjenu kvaliteta završnog rada.

Sertifikacija

Ukoliko polaznik uspješno završi završni rad, stiče pravo na besplatan sertifikat koji će mu se dostaviti u dogovorenom roku.

Prijava na kurs

Možete se prijaviti na kurs i putem kontakt telefona: +387 66 442 248 ili popunjavanje forme ispod.

Često postavljana pitanja

Za upis ovog kursa je potrebno da samostalno znate napraviti web stranicu koja je prilagođena većem broju uređaja (mobilni telefoni, tableti, desktop računari). Nemojte se obeshrabriti, ukoliko nemate predznanje iz web dizajna ili je Vaše predznanje malo, možete da upišete kurs koji je prilagođen vašem znanju. Izaberite neki od naših kurseva "Web design za početnike" ili "Web design napredi."
Većinom će biti u poslijepodnevnim časovima, njih ćemo na osnovu želja i potreba većine polaznika nakon konsultacija sa svim polaznicima odrediti za grupnu obuku, dok će se termin individualne obuke u potpunosti prilagoditi polazniku.
Svi naši polaznici će dobiti materijale za učenje, a naši predavači će Vam biti dostupni putem e-mail kontakta da Vam pomognu i daju sugestije gdje griješite. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku na sve Vaše upite.
Kontakt sa nama možete ostvari telefonom (+387 66 442 248), email-om ([email protected]), popunjavanjem kontakt forme na OVOM LINKU ili lično dolaskom na našoj adresi (Gavre Vučkovića br. 4, u sklopu Jevrejskog Kulturnog Centra, Banja Luka).

Web dizajn programiranje (Web kodiranje)

U sklopu ovog kursa osposobićemo Vas kako samostalno da kreirate u potpunosti responzive prilagođen Web sajt (dobar izgled sajta nezavisno od uređaja koji koristimo za njegov pregled) koristeći Bootstrap 4 zajedno sa HTML, CSS-om. Bootstrap predstavlja trenutno sve popularnijii framework za responsive design koji je koristio ili ga koristi skoro svaki web dizajner zajedno sa HTML, CSS-om i JavaScript-om. Takođe on je kompatibilan sa svim internet pretraživačima tako da će naš sajt izgledati isto i u Google Chrome i u Internet Explorer-u, ali i u ostalim pretraživačima što je takođe veoma bitno.

Kao što vjerovatno već znate, internet marketing je postao neophodan skoro za svaki posao, te zato šta god da radimo moramo imati dobro napravljen sajt koji će naše poslovanje predstaviti u najboljem svijetlu. Iz tog razloga web dizajneri su sve traženiji kako na domaćem tržištu tako i na stranom, zbog čega dobri web dizajneri nerijetko rade ne samo za jednu kompaniju već i za nekoliko njih istovremeno. Kako Web dizajneri rade i zarađuju to već znaju svi, zašto i Vi ne bi postali jedan od njih?

Vrste obuke

Grupna obuka

Osnovna prednost ovog vida obuke je grupna atmosfera koju pojedinci trebaju da bi ih ona podstakla na neki rad (npr. neki od nas nemaju motivaciju za trening kod kuće, ali kada odemo u teretanu i vidimo kako drugi treniraju onda i mi dobijemo motivaciju), zanimljivije je (uvijek je neko raspoložen za neku zabavu, neko smiješno pitanje ili pitanje kojeg se Vi možda ne bi sjetili u datom trenutku, konstataciju…), širi je krug informacija (više ljudi = više informacija, što nam može pomoći u praćenju najnovijih trendova, završetku nekog zadatka, otkrivanju vlastitih pogrešaka, ali i učenju na tuđim itd).

Individualna obuka

Sva pažnja i vrijeme predavača je posvećeno samo Vama, brže učite, predavač se može prilagoditi Vašem nivou znanja čime znatno štedite vrijeme i novac, imate mogućnost uticaja na plan i program rada, tj. birate samo one teme koje Vas interesuju, na osnovu izabranih tema ostavljate mogućnost nama da Vam dodijelimo predavača koji je ekspert za te oblasti. Na prvi pogled ovo je skuplja obuka, ali je u stvari jeftinija za ljude kojima ove prednosti znače za brži napredak i bolje usvajanje znanja.