Kurs web design - plan rada, cijene i sertifikacija

Kurs je namjenjen osobama koje su se susretale sa web design-om i žele da unaprede svoje znanje.
Potrebno je osnovno poznavanje koda. U nastavku možete pogledati plan rada kursa, primjer sajta koji ćemo napraviti korz praktičan rad na času. A nakon završetka kursa i položenog završnog ispita ostvarujete pravo na BESPLATAN SERTIFIKAT.

Kurs web design

Ovaj kurs Web dizajna će biti posvećen kreiranju u potpunosti responsive prilagodjenog Web sajta (dobar izgled sajta nezavisno od uredjaja koji koristimo za njegov pregled), takodje naučićemo Vas kako da napravite animacije, tranzicije i transformacije koje su u poslednje vrijeme mnogo korištene većinom u marketinške svrhe kako bi korisniku privukle pažnju na odredjeni sadržaj sajta. Veoma složene animacije, tranzicije i tranformacije se mogu napraviti i uz pomoć javascript programerskoj jezika.

Na sledećem linku nalazi se sajt koji će svi polaznici biti u stanju samostalno napraviti nakon završetka ovog kursa: primjer sajta. Ovaj kurs i ostali kursevi web design (dizajna) omogući će Vam da steknete znanja pomoću kojih ćete za svoj rad moći biti dobro nagrađeni.

Plan rada:

Na ovom kursu ćete naučiti

  • Media upiti
  • Tranzicije
  • Transformacije 2D i 3D
  • Animacije sa @keyframes
  • Flex
  • Grid
  • Izrada one-page stranice
Plan rada - PDF Primjer sajta

Primjer sajta

Primjer sajta koji se radi na kursu web design

Cijene kurseva

U zavisnosti od broja časova i broja polaznika cijene su različite za različite vrste obuke. U tabeli ispod možete pogledati tačne cijene za svaku vrstu obuke.

Svim polaznicima smo omogućili i plaćanje na 2 jednake rate od kojih se prva uplaćuje na početku, a druga će biti na polovini kursa.

Vrsta obuke Broj časova Cijena
24 240 KM
20 500 KM

Nudimo popuste za vjerne polaznike koji nakon nekog završenog kursa i sledeći upišu kod nas. Takođe, nudimo Vam mogućnost grupnog popusta ukoliko neki kurs upišete sa nekim od svojih prijatelja, poznanika ili članova porodice.

Testiranje i sertifikacija

Svi polaznici koji kod nas završe kurs imaju besplatno testiranje njihovog znanja. Ukoliko polože test imaju i besplatnu sertifikaciju. Prolaznost na prvom testu je 90%, što nam je za pohvalu. Potrebno je samo da radite i da se trudite i rezultati će stići sami od sebe.

Testiranje

Testiranje se vrši tako što polaznici dobiju zadatak koji treba da završe u dogovorenom roku. Nakon dostavljanja zadatka, predavač će izvršiti procjenu kvaliteta završnog rada.

Sertifikacija

Ukoliko polaznik uspješno završi završni rad, stiče pravo na besplatan sertifikat koji će mu se dostaviti u dogovorenom roku.

Prijava na kurs

Možete se prijaviti na kurs i putem kontakt telefona: +387 66 442 248 ili popunjavanje forme ispod.

Često postavljana pitanja

Za ovaj kurs je potrebno predznanje iz web dizajna, ali nemojte se obeshrabriti, ukoliko nemate potrebno predznanje, možete upisati naš "Kurs web design za početnike" gdje nije potrebno poznavanje koda, samo je potrebno osnovno poznavanje rada na računaru.
Prije upisa kursa web dizajna potrebna Vam je osnovna informatička pismenost. (Korištenje interneta, email-a i poznavanje Windows okruženja).
Ako imate predznanje, nije obaveza da upisujete naš početni kurs, možete se odmah priključiti drugom nivou web dizajna ili trećem nivou web dizajna. Mi ćemo istestirati Vaše znanje i zatim ćemo Vam predložiti nivo koji je Vama potreban.
Većinom će biti u poslijepodnevnim časovima, njih ćemo na osnovu želja i potreba većine polaznika nakon konsultacija sa svim polaznicima odrediti za grupnu obuku, dok će se termin individualne obuke u potpunosti prilagoditi polazniku.
Već nakon prvog nivoa našeg kursa Vi ste u stanju napraviti samostalno web sajt. Nakon ovog kursa bićete u mogućnosti sami napraviti moderniji sajt koji je prilagođen različitim vrstama uređaja. Pogledajte primjer sajta .
Svi naši polaznici će dobiti materijale za učenje, a naši predavači će Vam biti dostupni putem e-mail kontakta da Vam pomognu i daju sugestije gdje griješite. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku na sve Vaše upite.
Kontakt sa nama možete ostvari telefonom (+387 66 442 248), email-om ([email protected]), popunjavanjem kontakt forme na OVOM LINKU ili lično dolaskom na našoj adresi (Gavre Vučkovića br. 4, u sklopu Jevrejskog Kulturnog Centra, Banja Luka).

Kurs web design

Ono čemu ćemo Vas naučiti u toku obuke za Web dizajnera, će Vam poslužiti kao odskočna daska prema nekom budućem pozivu. Program ovog kursa, ali i ostalih kurseva osmislili su oni koji već dugo programiraju, tako da će teme biti u skladu sa najnovijim tehnologijama kako bi Vam omogućiti da na brži način savladate sve ono što je potrebno za brže kretanje prema cilju koji je svima nama zajednički "DOBRO PLAĆEN IT POSAO".

Ovaj kurs Web dizajna će biti posvećen kreiranju u potpunosti responsive prilagodjenog Web sajta (dobar izgled sajta nezavisno od uredjaja koji koristimo za njegov pregled), takodje naučićemo Vas kako da napravite animacije, tranzicije i transformacije koje su u poslednje vrijeme mnogo korištene većinom u marketinške svrhe kako bi korisniku privukle pažnju na odredjeni sadržaj sajta. Veoma složene animacije, tranzicije i tranformacije se mogu napraviti i uz pomoć javascript programerskoj jezika.

Ovim kursom omogući ćemo Vam da steknete znanja HTML jezika i CSS-a pomoću kojih ćete svoj web sajt moći učiniti mnogo zanimljivijim i preglednijim za svakog posjetioca. Samim tim Vaš rad će biti priznatiji i cijenjeniji, kako od strane klijenata tako i od strane kompanije u kojoj radite ili ćete raditi. Ukoliko pored svega ovoga naučite napisati i neki program u JavaScript-u, koji bi Vaš sajt učinio dinamičnijim, Vaše bi mogućnosti bile neograničene.

Vrste obuke

Grupna obuka

Osnovna prednost ovog vida obuke je grupna atmosfera koju pojedinci trebaju da bi ih ona podstakla na neki rad (npr. neki od nas nemaju motivaciju za trening kod kuće, ali kada odemo u teretanu i vidimo kako drugi treniraju onda i mi dobijemo motivaciju), zanimljivije je (uvijek je neko raspoložen za neku zabavu, neko smiješno pitanje ili pitanje kojeg se Vi možda ne bi sjetili u datom trenutku, konstataciju…), širi je krug informacija (više ljudi = više informacija, što nam može pomoći u praćenju najnovijih trendova, završetku nekog zadatka, otkrivanju vlastitih pogrešaka, ali i učenju na tuđim itd).

Individualna obuka

Sva pažnja i vrijeme predavača je posvećeno samo Vama, brže učite, predavač se može prilagoditi Vašem nivou znanja čime znatno štedite vrijeme i novac, imate mogućnost uticaja na plan i program rada, tj. birate samo one teme koje Vas interesuju, na osnovu izabranih tema ostavljate mogućnost nama da Vam dodijelimo predavača koji je ekspert za te oblasti. Na prvi pogled ovo je skuplja obuka, ali je u stvari jeftinija za ljude kojima ove prednosti znače za brži napredak i bolje usvajanje znanja.