Kurs za djecu MS Office - plan rada, testiranje i sertifikacija

Kurs je namjenjen djeci uzrasta od 9 do 15 godina.
Nakon završetka kursa i položenog završnog ispita ostvarujete pravo na BESPLATAN SERTIFIKAT.

Kurs za djecu MS Office

Dijete će naučiti kako da koristi Word, Excel, Windows okruženje i kako da organizuje podatke.

Plan rada:

Šta će dijete naučiti na ovom kursu:

  • Microsoft Windows (osnovna podešavanja Windows operativnog sistema)
  • Organizacija podataka u računaru (manipulacija vašim fajlovima i folderima)
  • Microsoft Word (program za obradu teksta) – osnovni nivo
  • Microsoft Excel (program za tabelarne proračune) – osnovni nivo
Djevojčica sa svezanom kosom, nasmijana, sjedi za računarom.

Cijene kurseva

U zavisnosti od broja časova i broja polaznika cijene su različite za različite vrste obuke. U tabeli ispod možete pogledati tačne cijene za svaku vrstu obuke.

Svim polaznicima smo omogućili i plaćanje na 2 jednake rate od kojih se prva uplaćuje na početku, a druga će biti na polovini kursa.

Vrsta obuke Broj časova Cijena
10 80 KM
10 150 KM

Nudimo popuste za vjerne polaznike koji nakon nekog završenog kursa i sledeći upišu kod nas. Takođe, nudimo Vam mogućnost grupnog popusta ukoliko neki kurs upišete sa nekim od svojih prijatelja, poznanika ili članova porodice.

Testiranje i sertifikacija

Svi polaznici koji kod nas završe kurs imaju besplatno testiranje njihovog znanja. Ukoliko polože test imaju i besplatnu sertifikaciju. Prolaznost na prvom testu je 90%, što nam je za pohvalu. Potrebno je samo da radite i da se trudite i rezultati će stići sami od sebe.

Testiranje

Testiranje se vrši tako što polaznici dobiju zadatak koji treba da završe u dogovorenom roku. Nakon dostavljanja zadatka, predavač će izvršiti procjenu kvaliteta završnog rada.

Sertifikacija

Ukoliko polaznik uspješno završi završni rad, stiče pravo na besplatan sertifikat koji će mu se dostaviti u dogovorenom roku.

Prijava na kurs

Možete se prijaviti na kurs i putem kontakt telefona: +387 66 442 248 ili popunjavanje forme ispod.

Često postavljana pitanja

Ne. Ovaj kurs je namjenjen svima koji se slabo ili skoro nikako ne snalaze sa računarom.
Svi naši polaznici će dobiti materijale za učenje, a naši predavači će Vam biti dostupni putem e-mail kontakta da Vam pomognu i daju sugestije gdje griješite. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku na sve Vaše upite.
Većinom će biti u poslijepodnevnim časovima, njih ćemo na osnovu želja i potreba većine polaznika nakon konsultacija sa svim polaznicima odrediti za grupnu i online obuku, dok će se termin individualne obuke u potpunosti prilagoditi polazniku.
Kontakt sa nama možete ostvari telefonom (+387 66 442 248), email-om ([email protected]), popunjavanjem kontakt forme na OVOM LINKU ili lično dolaskom na našoj adresi (Gavre Vučkovića br. 4, u sklopu Jevrejskog Kulturnog Centra, Banja Luka).

MS Office za djecu

Svako od nas bi volio da mu dijete nakon završetka školovanja nadje posao koji neće biti težak i koji će biti dobro plaćen, kao što je npr. neki od poslova programiranja. Da bi naša djeca postigla to što mi želimo moramo im prije svega pružiti priliku da nauče osnove rada na računaru. Dopustite da im mi pokažemo da se računar osim za igrice može koristiti i za mnogo produktivnije stvari te da ih zainteresujemo za svijet IT tehnologija koje će im biti od velike koristi u budućnosti kako tokom školovanja tako i nakon njega.

Sve više možemo čuti kako neko kaže da mu dijete već u ranoj dobi života dobro razumije neke stvari na telefonu ili računaru, iz čega većina nas zaključuje da se djeca danas rađaju pametnija nego prije. Mi tu pamet moramo iskoristiti na vrijeme kako bi se oni kroz život na vrijeme sticali znanja koja neće tako lako zaboraviti kao što zaboravljaju neke stvari koje nauče iz neke druga oblasti koja nema veze za IT, npr. malo nas danas zna neke stvari iz svoje istorije, a kamoli iz tuđe, pogotovo hrpu godina koje smo morali učiti, ali većini su ostale u glavi stvari koje smo naučili iz infrormatike.

Zato se potrudite da Vaša djeca buda bolja od Vas jer to je prirodno, da svaka nova generacija bude pametnija i uspješnija od prethodne, jer sve drugo nije dobro i upišite ih na ovaj kurs koji je prilagođen za djecu od 9 do 12 godina, ali naravno prihvatićemo i one koji su malo mladji ili stariji.

Vrste obuke

Grupna obuka

Osnovna prednost ovog vida obuke je grupna atmosfera koju pojedinci trebaju da bi ih ona podstakla na neki rad (npr. neki od nas nemaju motivaciju za trening kod kuće, ali kada odemo u teretanu i vidimo kako drugi treniraju onda i mi dobijemo motivaciju), zanimljivije je (uvijek je neko raspoložen za neku zabavu, neko smiješno pitanje ili pitanje kojeg se Vi možda ne bi sjetili u datom trenutku, konstataciju…), širi je krug informacija (više ljudi = više informacija, što nam može pomoći u praćenju najnovijih trendova, završetku nekog zadatka, otkrivanju vlastitih pogrešaka, ali i učenju na tuđim itd).

Individualna obuka

Sva pažnja i vrijeme predavača je posvećeno samo Vama, brže učite, predavač se može prilagoditi Vašem nivou znanja čime znatno štedite vrijeme i novac, imate mogućnost uticaja na plan i program rada, tj. birate samo one teme koje Vas interesuju, na osnovu izabranih tema ostavljate mogućnost nama da Vam dodijelimo predavača koji je ekspert za te oblasti. Na prvi pogled ovo je skuplja obuka, ali je u stvari jeftinija za ljude kojima ove prednosti znače za brži napredak i bolje usvajanje znanja.