Kurs PHP programiranja - plan rada, cijene i sertifikacija

Kurs je namjenjen osobama koje su se susretale PHP programiranjem.
Potrebno je osnovno poznavanje PHP programiranja.
Nakon završetka kursa i položenog završnog ispita ostvarujete pravo na BESPLATAN SERTIFIKAT.

PHP programiranje

Ovaj kurs je namjenjen osobama koje poznaju PHP programiranje.

Na ovom kursu ćemo Vas naučiti kako da kreirate individualni CMS (Content System Management).

Plan rada:

Na ovom kursu ćete naučiti

  • Upotreba HTML-a i CSS na naprednom nivou
  • PHP i HTML kontrole
  • Kretanje podataka kroz Response/Request proces
  • Rad sa sesijom
  • Zaštita strana (autentifikacija korisnika)
  • Bezbjednost PHP web aplikacija
  • Programiranje web shop funkcionalnosti (manipulacija artiklima)
  • PHP Frameworks
  • Završni projekat – kreiranje individualnog CMS-a
Djevojka sjedi pored prozora i kuca na računaru

Cijene kurseva

U zavisnosti od broja časova i broja polaznika cijene su različite za različite vrste obuke. U tabeli ispod možete pogledati tačne cijene za svaku vrstu obuke.

Svim polaznicima smo omogućili i plaćanje na 2 jednake rate od kojih se prva uplaćuje na početku, a druga će biti na polovini kursa.

Vrsta obuke Broj časova Cijena
28 300 KM
20 500 KM

Nudimo popuste za vjerne polaznike koji nakon nekog završenog kursa i sledeći upišu kod nas. Takođe, nudimo Vam mogućnost grupnog popusta ukoliko neki kurs upišete sa nekim od svojih prijatelja, poznanika ili članova porodice.

Testiranje i sertifikacija

Svi polaznici koji kod nas završe kurs imaju besplatno testiranje njihovog znanja. Ukoliko polože test imaju i besplatnu sertifikaciju. Prolaznost na prvom testu je 90%, što nam je za pohvalu. Potrebno je samo da radite i da se trudite i rezultati će stići sami od sebe.

Testiranje

Testiranje se vrši tako što polaznici dobiju zadatak koji treba da završe u dogovorenom roku. Nakon dostavljanja zadatka, predavač će izvršiti procjenu kvaliteta završnog rada.

Sertifikacija

Ukoliko polaznik uspješno završi završni rad, stiče pravo na besplatan sertifikat koji će mu se dostaviti u dogovorenom roku.

Prijava na kurs

Možete se prijaviti na kurs i putem kontakt telefona: +387 66 442 248 ili popunjavanje forme ispod.

Često postavljana pitanja

Potrebno je osnovno poznavanje PHP programiranja. Ukoliko nemate osnovno poznavanje, možete upisati naš Kurs porgramiranja za početnike PHP/MSqL
Poželjno je da poznajete osnove HTMLa i CSSa, jer se kod PHP-a implementira u HTML. I osnovno poznavanje PHP programiranja.
Niste u obavezi da završite sve stepene web design-a. Za Vaše lakše praćenje nastave predlažemo da prođete samo kurs Web design za početnike.
Svi naši polaznici će dobiti materijale za učenje, a naši predavači će Vam biti dostupni putem e-mail kontakta da Vam pomognu i daju sugestije gdje griješite. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku na sve Vaše upite.
Većinom će biti u poslijepodnevnim časovima, njih ćemo na osnovu želja i potreba većine polaznika nakon konsultacija sa svim polaznicima odrediti za grupnu i online obuku, dok će se termin individualne obuke u potpunosti prilagoditi polazniku.
Kontakt sa nama možete ostvari telefonom (+387 66 442 248), email-om ([email protected]), popunjavanjem kontakt forme na OVOM LINKU ili lično dolaskom na našoj adresi (Gavre Vučkovića br. 4, u sklopu Jevrejskog Kulturnog Centra, Banja Luka).

PHP programiranje

Danas, gotovo da ne postoji programerska firma u kojoj ne radi bar jedan PHP programer. PHP je skriptni jezik namenjen za izradu dinamičnog web sadržaja i on je programerski jezik koji se izvodi na strani servera što znači da za sve ono što želimo napraviti na serveru možemo koristiti PHP. Ima ga u skoro svakom ozbiljnijem sajtu. PHP pokreće većinu web stranica u svijetu, a neke od najpoznatijih su Facebook, YouTube, Twitter, Instagram...Takodje zajednica PHP programera je veoma dobro organizovana tako da rješenje za dosta problema već postoji na internetu.

Što se tiče MySQL-a to je baza podataka koja je trenutno u vlasništvu Oracle-a. SQL je jezik koji se koristi za pisanje kverija (upita) unutar MySQL baze podataka. MySQL je najpopularnija baza podataka za pisanje Web aplikacija te ga kao takvog koriste skoro sve svjetske kompanije kao i PHP.

Ukoliko vas zanima PHP programiranje i MySQL nezavisno od toga da li se želite baviti izradom web stranica, razvojem aplikacija ili E-commerce rješenjima ovo je pravi kurs za Vas.

Pomoću znanja jezika PHP i MySQL-a možete lako naći posao kod nas, ali i u inostranstvu, kako u kompanija koje se bave isključivo programiranjem tako i u kompanijama kojima programiranje nije osnovna djelatnost. Kako bi Vam pomogli da što brže i lakše naučite backend programiranje za Vas smo napravili kurs koji Vam može promjeniti život, ako uložite dovoljno truda da naučite sva znanja koja će Vam naši iskusni programeri pokušati prenijeti tokom njegovog trajanja. Mislimo da učenje PHP jezika i MySQL-a može biti vrlo zanimljivo, što ćemo Vam nadam se i pokazati, ako nam ukažete Vaše povjerenje.

Jedna stara kineska poslovica kaže: “znanje je kap u moru neznanja”, što znači da ima još puno toga za naučiti, ako želimo nešto postići u životu.

Ukoliko budete trebali još podataka o našim obukama, stojimo Vam na raspolaganju.

Vrste obuke

Grupna obuka

Osnovna prednost ovog vida obuke je grupna atmosfera koju pojedinci trebaju da bi ih ona podstakla na neki rad (npr. neki od nas nemaju motivaciju za trening kod kuće, ali kada odemo u teretanu i vidimo kako drugi treniraju onda i mi dobijemo motivaciju), zanimljivije je (uvijek je neko raspoložen za neku zabavu, neko smiješno pitanje ili pitanje kojeg se Vi možda ne bi sjetili u datom trenutku, konstataciju…), širi je krug informacija (više ljudi = više informacija, što nam može pomoći u praćenju najnovijih trendova, završetku nekog zadatka, otkrivanju vlastitih pogrešaka, ali i učenju na tuđim itd).

Individualna obuka

Sva pažnja i vrijeme predavača je posvećeno samo Vama, brže učite, predavač se može prilagoditi Vašem nivou znanja čime znatno štedite vrijeme i novac, imate mogućnost uticaja na plan i program rada, tj. birate samo one teme koje Vas interesuju, na osnovu izabranih tema ostavljate mogućnost nama da Vam dodijelimo predavača koji je ekspert za te oblasti. Na prvi pogled ovo je skuplja obuka, ali je u stvari jeftinija za ljude kojima ove prednosti znače za brži napredak i bolje usvajanje znanja.