Illustrator kurs - plan rada, cijene i sertifikacija

Program ovog kursa koncipiran je tako da Vam omogući sticanje znanja potrebnih za Web i Grafički dizajn.
Na ovom kursu ćete naučiti izradu: vizitke, logotipa, plakata, web ikona, kalendara, infografike, etiketa i naljepnica, trostrukog reklamnog letka i jos mnogo toga. Nakon završetka kursa i položenog završnog ispita ostvarujete pravo na BESPLATAN SERTIFIKAT.

Illustrator kurs

Program ovog kursa koncipiran je tako da Vam omogući sticanje znanja potrebnih i za Web, ali i za Grafički dizajn. Tokom ovog kursa, možete naučiti kako da svoju maštu pretvorite u proizvod koji će biti interesatan i lijep kako Vama tako i onima za koje radite, kao i onima koji će biti krajnji korisnici Vašeg proizvoda. Kompanije znaju da jedan pogrešan znak, jedna pogrešna riječ ili slika mogu potencijalnog kupca odvesti kod konkurencije, zato i traže kreativne ljude koji znaju svoj posao kako bi rizik od ovoga, sveli na najmanju moguću mjeru.

Plan rada:

Na ovom kursu ćete naučiti

 • Izrada vizitke
 • Izrada logotipa
 • Roll Up plakat
 • Izrada plakata
 • Dizajn za VIP pozivnicu
 • Izrada trostrukog reklamnog letka
 • Izrada Web ikona
 • Brendiranje
 • Izrada Kalendara
 • Izrada infogrfike
 • Izrada etiketa i naljepnica
Muškarac za računarom ispred koga stoji palleta boja na papirima

Cijene kurseva

U zavisnosti od broja časova i broja polaznika cijene su različite za različite vrste obuke. U tabeli ispod možete pogledati tačne cijene za svaku vrstu obuke.

Svim polaznicima smo omogućili i plaćanje na 2 jednake rate od kojih se prva uplaćuje na početku, a druga će biti na polovini kursa.

Vrsta obuke Broj časova Cijena
20 180 KM
16 400 KM

Nudimo popuste za vjerne polaznike koji nakon nekog završenog kursa i sledeći upišu kod nas. Takođe, nudimo Vam mogućnost grupnog popusta ukoliko neki kurs upišete sa nekim od svojih prijatelja, poznanika ili članova porodice.

Testiranje i sertifikacija

Svi polaznici koji kod nas završe kurs imaju besplatno testiranje njihovog znanja. Ukoliko polože test imaju i besplatnu sertifikaciju. Prolaznost na prvom testu je 90%, što nam je za pohvalu. Potrebno je samo da radite i da se trudite i rezultati će stići sami od sebe.

Testiranje

Testiranje se vrši tako što polaznici dobiju zadatak koji treba da završe u dogovorenom roku. Nakon dostavljanja zadatka, predavač će izvršiti procjenu kvaliteta završnog rada.

Sertifikacija

Ukoliko polaznik uspješno završi završni rad, stiče pravo na besplatan sertifikat koji će mu se dostaviti u dogovorenom roku.

Prijava na kurs

Možete se prijaviti na kurs i putem kontakt telefona: +387 66 442 248 ili popunjavanje forme ispod.

Često postavljana pitanja

Za upis ovog kursa nije potrebno nikakvo predznanje. Naučićemo Vas kako da koristite alate i kako na najbrži način da stignete do željenih rezultata.
Mi ćemo Vas naučiti kako da izradite: vizitke, logotipa, plakata, web ikona, kalendara, infografike, etiketa i naljepnica, trostrukog reklamnog letka... Ukoliko ukombinujete svoje poznavanja alata i uključite maštu, moguće je da napravite i mnoge stvari koje nećemo obrađivati na kursu.
Svi naši polaznici će dobiti materijale za učenje, a naši predavači će Vam biti dostupni putem e-mail kontakta da Vam pomognu i daju sugestije gdje griješite. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku na sve Vaše upite.
U ponudi imamo "Photoshop kurs", "InDesign kurs" i "Corel kurs".
Većinom će biti u poslijepodnevnim časovima, njih ćemo na osnovu želja i potreba većine polaznika nakon konsultacija sa svim polaznicima odrediti za grupnu i online obuku, dok će se termin individualne obuke u potpunosti prilagoditi polazniku.
Kontakt sa nama možete ostvari telefonom (+387 66 442 248), email-om ([email protected]), popunjavanjem kontakt forme na OVOM LINKU ili lično dolaskom na našoj adresi (Gavre Vučkovića br. 4, u sklopu Jevrejskog Kulturnog Centra, Banja Luka).

Illustrator kurs

Na ovom kursu mi ćemo kreativne, maštovite i umjetnički nadarene ljude obučiti korištenju alata kojim će svoje ideje moći realizovati na najbolji i najbrži način. Taj alat je veoma moćan, naročito za crtanje vektorske grafike i taj alat se zove Adobe Illustrator. Web i grafički dizajneri ovaj alat koriste skoro svakodnevno.

Mnogi će se zapitati koja je razlika izmedju Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a. Ova dva alata imaju mnogo toga zajedničkog, ali mi zavisno od onoga što treba da napravimo biramo onaj koji će nam pomoći da to napravimo na najbolji način i u što kraćem vremenu. Naime Photoshop se većinom koristi za obradu fotografija i njihovu montažu dok se Illustrator koristi za crtanje dizajna, bio on vizit karta, baner, logotip, plakat, neka ikonica ili nešto sl.

U svijetu u kojem većina kopira i primjenjuje nečija već gotova rješenje bitno je znati rukovati alatom kojim možemo svoju kreativnost ispoljiti na jedan sasvim drugačiji i unikatan način. Što se tiče njegovog korištenja u web dizajniranju naročito je moćan kod pravljenja i manipulacije SVG slikama, čija osnovna prednost u odnosu na do sada najčeće korištene formate slika JPG i PNG je u tome što se njihov kvalitet nezavisno od rezolucije ekrana na kojoj se prikazuje ne mijenja i ne usporava učitavanje i rad na sajtu iz razloga što ne zahtjeva HTTP poziv na server zato što su već dio izvornog koda. Zamislite samo koliko to utiče na brzinu učitavanja i rada na sajtovima, naročito na onima na kojima imamo nekada i po nekoliko velikih infografika.

Program ovog kursa koncipiran je tako da Vam omogući sticanje znanja potrebnih i za Web, ali i za Grafički dizajn. Tokom ovog kursa, možete naučiti kako da svoju maštu pretvorite u proizvod koji će biti interesatan i lijep kako Vama tako i onima za koje radite, kao i onima koji će biti krajnji korisnici Vašeg proizvoda. Kompanije znaju da jedan pogrešan znak, jedna pogrešna riječ ili slika mogu potencijalnog kupca odvesti kod konkurencije, zato i traže kreativne ljude koji znaju svoj posao kako bi rizik od ovoga, sveli na najmanju moguću mjeru.

Ukoliko budete trebali još podataka o našim obukama, stojimo Vam na raspolaganju.

Vrste obuke

Grupna obuka

Osnovna prednost ovog vida obuke je grupna atmosfera koju pojedinci trebaju da bi ih ona podstakla na neki rad (npr. neki od nas nemaju motivaciju za trening kod kuće, ali kada odemo u teretanu i vidimo kako drugi treniraju onda i mi dobijemo motivaciju), zanimljivije je (uvijek je neko raspoložen za neku zabavu, neko smiješno pitanje ili pitanje kojeg se Vi možda ne bi sjetili u datom trenutku, konstataciju…), širi je krug informacija (više ljudi = više informacija, što nam može pomoći u praćenju najnovijih trendova, završetku nekog zadatka, otkrivanju vlastitih pogrešaka, ali i učenju na tuđim itd).

Individualna obuka

Sva pažnja i vrijeme predavača je posvećeno samo Vama, brže učite, predavač se može prilagoditi Vašem nivou znanja čime znatno štedite vrijeme i novac, imate mogućnost uticaja na plan i program rada, tj. birate samo one teme koje Vas interesuju, na osnovu izabranih tema ostavljate mogućnost nama da Vam dodijelimo predavača koji je ekspert za te oblasti. Na prvi pogled ovo je skuplja obuka, ali je u stvari jeftinija za ljude kojima ove prednosti znače za brži napredak i bolje usvajanje znanja.